2UT

 

2ut som un projecte musical format per 3 component, oberts a l’enriquiment d’altres músics col·laboradors. Parlem utilitzant el terme “projecte”, perquè el grup va néixer gràcies a les idees, pensament i reptes de diferents músics d’altres formacions ja iniciades.


El que es pretenia des d’un inici era treballar a partir d’unes bases improvisades, les quals esdevindrien l’esquelet dels temes actuals. Les improvisacions ens van fer veure que els tres components arribàvem a un punt màxim de compenetració musical. Així doncs, el resultat aconseguit seria haver creat melodies lineals amb compassos agressius amb la peculiaritat a l’hora d’utilitzar diversos silencis, enriquint de forma extrema fragments de les nostres obres musicals.


Pensem que resulta més enriquidor el fet d’experimentar i descobrir contínuament i deixar enrere la idea d’acomodació a un sol estil/grup musical. Només d’aquesta manera podem manifestar diferents estats emocionals i afectius a través del caràcter de l’estímul sonor.


Només pretenem expressar i comunicar-nos a traves dels nostres sons, melodies i instruments, que molt aviat podreu gaudir en totes les plataformes digitals.


2ut som:


Tomàs: Bateria, percussions, coros.
Macc: Guitarres, fx’s, coros.
Pas-q: Baix, veu.

 

Jómiv presenta: De la nada y la absurda dicotomía

Jomvi

Autor, compositor heterodox i allunyat de purismes estilístics. Jómiv és el «songwriter» fronterer, amb aires de la Mediterrània, de l'Carib, del Brasil, o de Cadis, tot amanit amb Funky, Rock, Pop i Jazz.

Aquest prolífic músic dels barris de Ponent ha tornat a gravar disc cinc anys després d ' "Un palmo, dos pies, tres codos", un treball destacat per la seva qualitat musical i per una posada en escena extraordinària, amb una banda de catorze músics en una presentació per a la memòria dels presents.

Conegut per participar en diversos projectes, En el Surco, The Funkeys Band, Pepper and Soul, El Trio Imposibl3, etc,
Jómiv ens mostra una amalgama de cançons que transiten entre la immensa alegria per la vinguda d'una nova vida "La nana de l'pescador" la seva primera cançó en el 97 i la profunda tristesa per la pèrdua d'una altra "Ando" 2017.
Enmig, les pujades i baixades d'aquesta muntanya russa a la que anomenem vida.

Amb el do de l'expressió, i la sensibilitat del subtil. I així, subtil, però confiada arriba la seva veu, humanitzant cada història.

En aquesta ocasió presenta una banda amb algunes cares noves i un format més reduït. Però amb alguns artistes convidats molt especials que anirem desvetllant.

Bateria, Ángel Alonso
Baix, Sergio Santiago
Guitarra, Hèctor Montuenga
Guitarra, Miguel Trujillo
Trompeta i violí, Samuel García
Saxos i flauta, Kike Ordax
Cors, Chloe Ly
Cors, Jose Granadero.
Veu i guitarres, Jómiv 

Soul Fury

Banda de covers de rock, soul i blues format per músics de tarragona que adapta temes clàssics i més contemporanis amb un estil propi i molt particular.

Compten amb una potent veu femenina secundada per una sòlida base musicalque es mou entre el vigorós soul de vintage trouble, passant pel rock clàssic de Creedence o Janis Joplin.

 

Travellin’ Brothers

Com si d'una partida de poker es tractés, l'última jugada, la millor de les mans i apostant tot sobre la taula, així és com han afrontat Travellin’ Brothers aquest disc.

Una aposta arriscada però recolzada en la seguretat que dóna l'experiència d'una trajectòria impecable, un bagatge musical de 15 anys d'història, 8 discos gravats, 1000 concerts a l'esquena , gires nacionals, europees i en USA, col·laboracions amb artistes de primer nivell, participació en els millors festivals internacionals, premis i reconeixements per part del públic i crítica, a més de multitud de vivències durant tot aquest temps.

Wax & Boogie

En els últims anys Wax & Boogie s'ha convertit en un dels millors i més valorats formats del panorama del blues, del rhythm and blues i del boogie woogie.


Ster Wax i David Giorcelli han sabut captar com a pocs el veritable esperit de la música tradicional del poble Afroamericà per a transformar-lo en el seu propi mitjà d'expressió. El seu coneixement del llenguatge de la música negra és ampli, ric i variat. Ster i David es llisquen amb serenitat i aplom pels corrents mes variades del gènere.

Red House

El grup Xarxa House forma part de la història viva del blues al nostre país.

Complirà dues dècades en la carretera del blues, sempre fent el que millor saben fer, que és sonar molt bé.

 

 

 

Graham Foster

Viejo luchador de la guitarra Foster es un estilista en toda regla, un tipo que guarda en sus dedos el secreto de un sonido eterno, el que se forjó en el rhythm & blues inglés de los años sesenta y que sólo está al alcance de maestros como Clapton o esforzados emuladores posteriores tipo Knopfler.

Big Bones

Big Bones és un quartet recentment format per músics experimentats, amb una llarga trajectòria de concerts, gires i enregistraments multiples, tots animats per una mateixa passió, amb l'únic desig de compartir-lo amb molta gent.

Blues C0L0RS

Kristian Paskalev, juntament amb Xavier Francín decideixen crear Blues C0L0RS.

Un projecte fresc de blues-rock, on s'interpreta a John Mayer, Mark Knopfler o Cream entre d'altres, d'una manera lliure i moderna.

El formen:

Kristian Paskalev, guitarra i veu, ell guitarrista Tommy Emmanuel li generà una gran influència i on aprofundir en la seva tècnica. Va estar a Groenlàndia recorrent  les sales de l’illa, va estar a turquia tocant per diversos locals, i a Port Aventura,  Irlanda es va unir a la banda Amoric, on fer la gira per aquest pais i amb Maria “Harmon” Gonzalez i fundà “B sus”.

 

Stone Vibe: presentant el seu primer LP “Wake Up”

Els guanyadors de l’últim Reussona, Stone Vibe, sumen forces amb l’Amca i el The Joint pub per dur a terme la presentació del seu nou disc Wake Up. Davant de la impossibilitat de fer la seva presentació el passat 5 de juny degut a la situació de l’actual crisi sanitària, ara, dins el marc del festival de blues, aportaran el seu granet de sorra amb una nit diferent.

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo. Més informació